Get Adobe Flash player
Trenutno aktuelno
O nama
Graditelj Inženjering je kompanija koja se bavi investiranjem i izgradnjom, nadzorom i projektovanjem stambenih i drugih građevinskih objekata, objekata u sistemu izgradnje, objekata "građevinskog inženjeringa" za spoljnu i unutrašnju trgovinu.

Firma je osnovana 1968. godine od kada je u privatnom vlasništvu. U dosadašnjem radu nikada nije bio blokiran žiro-račun i investicje su bile finansirane iz sopstvenih sredstava.

Sedište Graditelj Inženjeringa, Visoka 29, Beograd

Kompanija „Graditelj - inženjering“ je osnovana 16. 04. 1968. godine kada je profesor doktor Slavko Božilović izabran za generalnog direktora, a koji danas obavlja dužnost predsednika skupštine kompanije.

Delatnost firme je planiranje, projektovanje i nadzor u izgradnji stambenih i drugih objekata po sistemu „ključ u ruke“ u zemlji i inostranstvu i poslovi u oblasti spoljne i unutrašnje trgovine. Renome izgrađen u proteklih četrdeset godina se zasniva na bogatoj referenc listi izvedenih radova, kvalitetu kao i poštovanju rokova i svih ugovornih obaveza, kako sa poslovnim partnerima tako i sa korisnicima njenih usluga. Dosadašnji rezultati su pored profesionalnog odnosa prema poslu, postignuti i politikom firme da neprekidno radi na unapređenju kadra, opreme i alata, mašinskog parka i slično.

Graditelj Inženjering / gradnja po principu kljuc u ruke

Posebna pažnja se posvećuje stalnom praćenju i primeni najnovijih materijala, opreme i tehnologija, počevši od faze projektovanja i pripreme pa do izvođenja radova. Ovakav pristup doveo je do velikog broja uspešno završenih radova na rekonstrukciji i izgradnji novih stambenih i poslovnih objekata sa sopstvenim stručnim kadrom, mehanizacijom itd.

Graditelj Inzenjering - osnivacka delatnost

Kompanija „Graditelj - inženjering“ 2001.godine osniva Fakultet za graditeljski menadžment, prvi privatni i još uvek jedini fakultet iz ove oblasti. Od 2003.godine je ostvarena saradnja sa Arhitektonskim fakultetom iz Varne, i nastavu na ovom fakultetu pohađa značajan broj studenata.

..............................................................................................

Takođe je i osnivač Fakulteta za preduzetnički biznis i Fakulteta za menadžment nekretnina (osnovani 2005.god.). U junu 2006.god. osnovana je Viša škola za ekološki inženjering.

..............................................................................................

Fakultet za graditeljski menadžment je jedan od osnivača Univerziteta Union Nikola Tesla, u čijem sastavu se nalazi 5 poznatih i priznatih privatnih fakulteta.

..............................................................................................

Generalni direktor Kompanije „Graditelj - inženjering“ je Zvonimir Božilović diplomirani inženjer građevine.