Lamela 3 i 4

Ul.Milorada Dimitrijevića br.10 i br.12 (bivša Ul.Mirijevsko brdo br.50k i br.50j)

 

 

 

Lamela 1 i 2

Ul.Milorada Dimitrijevića br.6 i br.8 (bivša Ul.Mirijevsko brdo br.50k i br.50j)

 

 

 

 

   

       

                                                                                                                                                                                                  

 

TRENUTNO AKTUELNO - KARABURMA

 

U naselju Karaburma, na samoj granici sa naseljem Mirijevo i u blizini Mirijevskog bulevara,  završena je izgradnja treće faze (lamele 1 i 2) stambeno-poslovnog bloka,  stambenog objekta “A” sa 95 stanova, u okviru koga su već izgrađene, uknjižene i useljene četiri lamele (3, 4, 5 i 6), od planiranih šest lamela.


Lamele 3/4/5/6 imaju ukupno 190 stanova koji poseduju energetski pasoš(ušteda energije do 35%), garažna mesta u suterenu i parking sa rampom na ulazu namenjen samo stanarima objekta, video nadzor, sertifikovano dečije igralište, .

 

Stambeni blok je lociran u blizini prometnog Mirijevskog bulevara, ali zaklonjen od jakog saobraćaja, dobro povezan linijama gradskog prevoza (16,23,25 - okretnica Karaburma II / 25p,74 - stajališta Pere Ćetkovića i Šejkina) sa drugim delovima grada, od centar grada(Terazije) udaljen je 6km, od Bul.Kralja Aleksandra 2km i 1.5km od Višnjičke ulice.

 

U neposrednoj blizini su VII beogradska gimnazija, osnovna škola "Filip Višnjić", vrtić "Veseljko", šoping centri Karaburma (http://www.sck.rs/) i Big Fashion (https://bigfashion.rs/), Ada Huja i Zvezdarska šuma sa sportsko-rekreativnim sadržajima.

 

   

 

 

 

Lamela 5 - KARABURMA

Lamela 6 KARABURMA