lokacija Karaburma

                                      

 

stanovi Karaburma  

 

             

                                                                                                                                                                                                                                              

TRENUTNO AKTUELNO - KARABURMA

 

U naselju Karaburma, na samoj granici sa naseljem Mirijevo i u blizini Mirijevskog bulevara,  u toku je izgradnja druge faze (lamele 3 i 4) stambeno-poslovnog bloka,  stambenog objekta “A”, u okviru koga su već izgrađene, uknjižene i useljene dve (lamele 5 i 6), od planiranih šest lamela.


Lamele 5/6 i 3/4 imaju ukupno 190(95+95) stanova koji poseduju energetski pasoš(ušteda energije do 35%), garažna mesta u suterenu i parking sa rampom na ulazu namenjen samo stanarima objekta, video nadzor, sertifikovano dečije igralište, .

 

Stambeni blok je lociran u blizini prometnog Mirijevskog bulevara, ali zaklonjen od jakog saobraćaja, dobro povezan linijama gradskog prevoza(16,23,25,25p,74) sa drugim delovima grada, od centar grada(Terazije) udaljen je 6km, od Bul.Kralja Aleksandra 2km i 1.5km od Višnjičke ulice.

 

U neposrednoj blizini su VII beogradska gimnazija, osnovna škola "Filip Višnjić", vrtić "Veseljko", šoping centri Karaburma (http://www.sck.rs/) i Big Fashion (https://bigfashion.rs/), Ada Huja i Zvezdarska šuma sa sportsko-rekreativnim sadržajima.

 

   

 

 

IZABERITE LAMELU

Lamela 5 - KARABURMA

Lamela 6 KARABURMA