- OBJEKAT "B" -

- Palilula, ul.Milorada Dimitrijevića 1/1a/1b/1v/1g

 

RASPRODATO

 

♦Lamela 1 - ul.Milorada Dimitrijevića br.1g

 

♦Lamela 2 - ul.Milorada Dimitrijevića br.1v 

 

♦Lamela 3 - ul.Milorada Dimitrijevića br.1b  

 

♦Lamela 4 - ul.Milorada Dimitrijevića br.1a

 

♦Lamela 5 - ul.Milorada Dimitrijevića br.1   

 

 

 

   

       

                                                                                                                                                                                                  

 

TRENUTNO AKTUELNO - KARABURMA

 

U naselju Karaburma, na samoj granici sa naseljem Mirijevo i u blizini Mirijevskog bulevara,  u okviru projekta stambenog kompleksa od preko 42.000m2 bruto razvijene građevinske površine izgrađen je stambeni blok "A" i trenutno je u toku izgradnja stambenog bloka "B".


Stambeni blok "A" sa 24.146m2 BRGP ima 6 lamela sa ukupno 285 stanova koji poseduju energetski pasoš(ušteda energije do 35%), garažna mesta i parking sa rampom na ulazu namenjen samo stanarima objekta, video nadzor, sertifikovano dečije igralište.

 

Stambeni blok "B" sa 18.005m2 BRGP, trenutno u izgradnji, imaće 229 stanova raspoređenih u 5 lamela, sa garažnim mestima u dva nivoa i parkingom namenjenim stanarima.

 

Stambeni kompleks je lociran u blizini prometnog Mirijevskog bulevara, ali zaklonjen od jakog saobraćaja, dobro povezan linijama gradskog prevoza (16,23,25 - okretnica Karaburma II / 25p,74 - stajališta Pere Ćetkovića i Šejkina) sa drugim delovima grada, od centra grada(Terazije) udaljen je 6km, od Bul.Kralja Aleksandra 2km i 1.5km od Višnjičke ulice.

 

U neposrednoj blizini su VII beogradska gimnazija, osnovna škola "Filip Višnjić", vrtić "Slavujak", šoping centri Karaburma (http://www.sck.rs/) i Big Fashion (https://bigfashion.rs/), Ada Huja i Zvezdarska šuma sa sportsko-rekreativnim sadržajima.