O NAMA

 

"Graditelj Inženjering" je kompanija koja se bavi investiranjem i izgradnjom, nadzorom i projektovanjem stambenih i drugih građevinskih objekata, objekata u sistemu izgradnje, objekata "građevinskog inženjeringa" za spoljnu i unutrašnju trgovinu.

 

Kompanija „Graditelj - inženjering“ d.o.o. je osnovana 16. 04. 1968. godine od kad je u privatnom vlasništvu,

osnivač je profesor doktor Slavko Božilović. U dosadašnjem radu, za 54 godine poslovanja, nikada nije bio blokiran žiro-račun

 

Delatnost firme je planiranje, projektovanje i nadzor u izgradnji stambenih i drugih objekata po sistemu „ključ u ruke“ u zemlji i inostranstvu i poslovi u oblasti spoljne i unutrašnje trgovine. Renome izgrađen u proteklih četrdeset godina se zasniva na bogatoj referenc listi izvedenih radova, kvalitetu kao i poštovanju rokova i svih ugovornih obaveza, kako sa poslovnim partnerima tako i sa korisnicima njenih usluga. Dosadašnji rezultati su pored profesionalnog odnosa prema poslu, postignuti i politikom firme da neprekidno radi na unapređenju kadra, opreme i alata, mašinskog parka i slično.

 

Posebna pažnja se posvećuje stalnom praćenju i primeni najnovijih materijala, opreme i tehnologija, počevši od faze projektovanja i pripreme pa do izvođenja radova. Ovakav pristup doveo je do velikog broja uspešno završenih radova na rekonstrukciji i izgradnji novih stambenih i poslovnih objekata sa sopstvenim stručnim kadrom, mehanizacijom itd.

 

Generalni direktor Kompanije „Graditelj - inženjering“ d.o.o. je profesor doktor Zvonimir Božilović.

 

 

 

Kompanija „Graditelj - inženjering“ 2001.godine osniva Fakultet za graditeljski menadžment, prvi privatni i još uvek jedini fakultet iz ove oblasti. Od 2003.godine je ostvarena saradnja sa Arhitektonskim fakultetom iz Varne, i nastavu na ovom fakultetu pohađa značajan broj studenata. Takođe je i osnivač Fakulteta za preduzetnički biznis i Fakulteta za menadžment nekretnina (osnovani 2005.god.). U junu 2006.god. osnovana je Viša škola za ekološki inženjering. Fakultet za graditeljski menadžment je jedan od osnivača Univerziteta Union Nikola Tesla, u čijem sastavu se nalazi 5 poznatih i priznatih privatnih fakulteta.